zoom

Ekonomi

Ndryshon sërish kursi i këmbimit/ Me sa blihen e shiten euro dhe dollari

Sot një dollar amerikan në tregun e këmbimit valutor do të blihet me 102.3 lekë dhe do të shitet me 103.2 lekë.

Sot monedha evropiane do të blihet me 109.7 lekë dhe do të shitet me 110.5.

Franga zvicerane sot do të blihet me 112.3 lekë dhe do të shitet me 113.2 lekë. Ndërsa paundi britanik do të blihet me 126.4 lekë dhe do të shitet me 127.6 lekë.