zoom

Lajme

Kevin Costner tregon vështirësitë pas divorcit me Christine Baumgartner

Kevin Costner ka pranuar se divorci i tij nga ish-gruaja Christine Baumgartner ishte jashtëzakonisht i vështirë për të.

Aktori tregoi se u lëndua pas ndarjes nga gruaja e tij pas 18 vitesh së bashku.

“Ky është një moment dërrmues”, pranoi Costner në CBS Mornings. “Është e fuqishme dhe dhemb”.

Megjithatë, ai theksoi se nuk ka zgjidhje tjetër veçse të ecë përpara për hir të fëmijëve.

“Pra, nuk mund të venitem si një margaritë”, shtoi ai. “Duhet të eci përpara, duhet të vazhdoj të jem ky që jam”.

Costner dhe Baumgartner, 50 vjeç, kanë tre fëmijë, Cayden Wyatt, 17, Hayes Logan, 15 dhe Grace Avery, 14. Ata luftuan në gjykatë për muaj të tërë për pagesat e mbështetjes së fëmijëve.

Baumgartner argumentoi se adoleshentët e tyre ishin mësuar me një mënyrë jetese luksoze, duke përfshirë avionë privatë dhe pushime luksoze, kështu që Costner duhet të paguante më shumë.

Në fund, një gjykatës vendosi që Costner do të paguante 63.209 dollarë në muaj si mbështetje për fëmijët, më pak se gjysma e asaj që kishte kërkuar Baumgartner.

Ata kundërshtuan gjithashtu mbështetjen bashkëshortore dhe marrëveshjen e tyre paramartesore, duke zgjidhur përfundimisht divorcin në shtator 2023, me zyrtarizimin që ndodhi në shkurt. Detajet e marrëveshjes nuk u zbuluan, por Baumgartner duhej t’i paguante Costner-it mbi 1 milion dollarë tarifat e avokatit.